Dakgoten Doetinchem

Een dakgoot heeft een belangrijke functie en vormt daarom een onderdeel van ieder dak. Onderhoud van uw dakgoten is dan ook belangrijk, om problemen als lekkages en verstoppingen en de nare gevolgen hiervan te voorkomen. Door uw dakgoten regelmatig te (laten) reinigen voorkomt u dat blad en vuil zich hierin ophoopt, waardoor het regenwater niet meer weg kan lopen naar de regenpijp. Als u dit zelf gevaarlijk vindt of hier simpelweg geen tijd voor heeft, kunt u in Doetinchem en omgeving een beroep doen op Dakspecialist Vriezen B.V.. Wij reinigen niet alleen dakgoten, maar zorgen ook voor vakkundige reparatie bij schade, verrotting of lekkage.

Dakgoten Doetinchem bekleden

Naast het onderhouden en vervangen van dakgoot, bent u bij ons bedrijf in Doetinchem eveneens aan het juiste adres voor de aanleg van dakgoten. We adviseren dan ook altijd om de dakgoot te laten bekleden: dit voorkomt problemen en herstelwerkzaamheden in de toekomst.

Door uw dakgoten te bekleden kan u de levensduur van de dakgoten aanzienlijk verlengen, waardoor u op langere termijn voordeliger uit bent. De mogelijkheden op het gebied van dakgootbekleding variëren van zinkwerk tot koper, PVC en meer. Wij bekleden uw dakgoten op professionele wijze, zodat uw dakgoot gegarandeerd langer mee gaat.