Daklekkage Doetinchem

Een daklekkage in Doetinchem is erg vervelend en heeft vaak nare consequenties. Denk bijvoorbeeld aan bruine vochtplekken op uw muren of een ondergelopen zolder. Daarnaast kan een lek dak ook schade aanbrengen aan uw inventaris. Wilt u verdere schade voorkomen? Schakel bij lekkage in de omgeving van Doetinchem dan snel Nationale Dakspecialist in. Met ruim 15 jaar aan ervaring kunnen onze dakdekkers elk lek aan uw dak verhelpen. Wij werken zowel aan hellende pannendaken als aan platte bitumen daken. Bel ons op 0314 - 21 25 00 om een afspraak te maken voor een dakreparatie.

Daklekkage Doetinchem voorkomen

Een daklekkage in Doetinchem is met een regelmatige onderhoudsbeurt te voorkomen. Tijdens een dakinspectie worden uw dakgoten schoongemaakt en wordt er gekeken of er ergens afwijkingen aan uw dak te zien zijn. Zeker in de herfst is het verstandig om regelmatig de dakgoten schoon te maken, dit in verband met vallende bladeren. Doordat beginnende gaten en andere beschadigingen opgespoord en hersteld worden, is de kans op daklekkage aanzienlijk kleiner. Daarnaast komen wij veel daken tegen die extra hemelwaterafvoeren nodig hebben. In het geval van hevige regenval kan het water niet snel genoeg weglopen waardoor dit tegen de gevel kan slaan en lekkage kan veroorzaken.

Lek aan dak Doetinchem verhelpen

Zit u toch met een vervelende daklekkage in Doetinchem? Bij Nationale Dakspecialist kunt een beroep doen op onze spoeddienst. Met 30 jaar aan ervaring zijn wij door de wol geverfd en weten wij van de hoed en de rand. Voor onderhoud of het verhelpen van daklekkage in Doetinchem of omstreken kunt u vrijblijvend contact opnemen met uw professionele dakdekker. Bel ons nu op 0314 - 21 25 00 of vul ons contacformulier in. Dan hoort u spoedig van ons.