Impregneren dak Doetinchem

Dakpannen worden vochtig door de regen en sneeuw, waardoor mos en algen kunnen groeien. Dit zorgt ervoor dat de pannen week worden en kunnen scheuren of afbreken. Hoe snel dit gebeurt, dat is afhankelijk van het type dak. Hoe lager de hellingsgraad, des te langer water doorgaans blijft liggen en dat zijn perfecte omstandigheden voor mos en algen om te groeien. Door het dak te impregneren kunt u dat tegengaan. De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. vertellen u hier graag meer over.

Impregneren dak Doetinchem duurzaam

Impregneren is in principe de stap na een dakreiniging. Hierbij wordt het dak schoongemaakt, vaak onder hoge druk, om vervolgens weer in topconditie achtergelaten te worden. Doet u daarna echter niets, dan kan u binnen enkele jaren weer hetzelfde kunstje herhalen. Daarom kiezen we bij Dakspecialist Vriezen B.V. voor een duurzame oplossing: impregneren. Dit betekent in de praktijk dat we een dunne laag vloeistof over de dakpan leggen. Deze laag stoot water en vuil af, waardoor de pannen zelf langer mooi blijven. Dit zorgt niet alleen voor een mooier resultaat, maar ook voor een duurzame oplossing.

Dak impregneren Doetinchem voorbereiding

Bij een dakreiniging zorgen we eerst voor een dakinspectie. Dat betekent dat we het dak controleren op mogelijke scheuren in de bedekking, dan wel kleine lekkages. Vervolgens gebruiken we een hogedrukspuit om het dak schoon te spoelen, indien nodig zullen wij ook het dak gaan ontmossen. Als laatste stap zullen we het dak impregneren.

Impregeneren dak Doetinchem

Neem contact op met Dakspecialist Vriezen B.V. voor het impregneren van uw dak in Doetinchem en omgeving. Wij vertellen u graag over de directe mogelijkheden en realiseren voor u het optimale resultaat. Bel ons op 0314 - 21 25 00 of vul ons contactformulier in.