Dakreparatie Doetinchem

Heeft u stormschade opgelopen en is er een dakreparatie nodig in Doetinchem of omstreken? Schade aan uw dak in de vorm van bijvoorbeeld een daklekkage is altijd vervelend en veroorzaakt bovendien in veel gevallen permanente schade aan uw woning. Blijf hier dus nooit mee zitten en schakel zo snel mogelijk een dakdekker in, ook al is het weekend of ’s avonds laat. In Doetinchem en omgeving staat Nationale Dakspecialist altijd voor u klaar. Onze 30 jaar ervaring heeft ons geleerd dat er bij dakschade vaak haast geboden is, wij bieden dan ook 24/7 reparatieservice aan.

Reparatie dak Doetinchem plat dak

Een dakreparatie is eigenlijk altijd het gevolg van een daklekkage. Los van EPDM en kunststof dakbedekking kunnen wij aan elk type dakbedekking een dakreparatie uitvoeren. Er zijn verschillende manieren van herstel mogelijk: het aanbrengen van reparatiepasta, het aanbrengen van een reparatiestrook of het aanbrengen van een renovatiecoating. Wij komen graag bij u langs om uw platte dak te inspecteren en vervolgens op de geschikte manier te repareren.

Dakreparatie Doetinchem schuin dak

Een dakreparatie aan een schuin dak is in veruit de meeste gevallen een reparatie aan een pannendak. Losgeraakte dakpannen of een losgeraakte nokvorst zien wij vaak voorbij komen, dit heeft vaak een daklekkage tot gevolg. Dergelijke schade ontstaat eveneens door slecht onderhoud, of door bijvoorbeeld harde wind. Ook voor deze schades schakelt u onze dakdekkers in Doetinchem in. Wij werken snel en professioneel en herstellen mankementen vakkundig. Voor het voorkomen van een daklekkage en dus dakreparatie adviseren wij om periodiek uw dak te laten inspecteren. Een dakinspectie brengt problemen in een vroeg stadium aan het licht.

Dakreparatie Doetinchem contact

Heeft u hulp nodig in Doetinchem om een dakreparatie uit te laten voeren? Nationale Dakspecialist helpt u graag. Bel ons nu op 0314 - 21 25 00 om een afspraak te maken. Heeft u geen spoed maar wilt u wel graag in contact komen met één van onze dakdekkers? Vul dan ons contactformulier in.