Dakreparatie nodig in Doetinchem?

Is uw dak beschadigd geraakt, bijvoorbeeld bij een heftige storm? Of is er daklekkage ontstaan? Schade aan uw dak is altijd vervelend en veroorzaakt bovendien permanente schade aan uw woning. Blijf hier dus nooit mee zitten en schakel zo snel mogelijk een dakdekker in, ook al is het weekend of ‘s avonds laat.

In Doetinchem en omgeving staat Roof Expert altijd voor u klaar. Onze 30 jaar ervaring heeft ons geleerd dat er bij dakschade vaak haast geboden is, wij bieden dan ook 24/7 dakreparatie aan. Uw daken zullen snel weer in perfecte staat zijn!

Plat dak repareren

Bij platte daken wordt over het algemeen bitumen of EPDM dakbedekking gebruikt. Is er schade aan het bitumen of aan het EPDM ontstaan? Dan zijn er verschillende manieren van herstel mogelijk: het aanbrengen van reparatiepasta, het aanbrengen van een reparatiestrook of het aanbrengen van een renovatiecoating. Wij komen graag bij u langs om uw platte dak te inspecteren en vervolgens op de geschikte manier te repareren.

Hellend dak repareren

Met schuine daken zien we veelal losgeraakte dakpannen of een losgeraakte nokvorst als probleem, vaak met daklekkage als gevolg. Dergelijke schade ontstaat eveneens door slecht onderhoud, of door bijvoorbeeld harde wind. Ook voor dergelijke schades schakelt u onze dakdekkers in Doetinchem in. Wij werken snel en professioneel en herstellen mankementen vakkundig.