Stormschade aan uw dak in Doetinchem?

Ook in Nederland krijgen we steeds meer te maken met grillig weer. Hevige stormen met harde windvlagen zijn tegenwoordig helaas geen uitzondering. Gelukkig beschermt uw dak u tegen al deze weersinvloeden. Het dak zelf kan hier echter wel schade aan overhouden, denk bijvoorbeeld aan afgewaaide pannen, lekkage of schade door takken of zelfs bomen. Woont u in Doetinchem of omgeving en heeft u stormschade aan uw dak? Bel dan snel met Dakspecialist Vriezen B.V.. Als ervaren dakdekker kunnen wij de schade voor u herstellen: dag en nacht, 365 dagen per jaar.

Snel en vakkundig herstel

Wij begrijpen dat het zaak is om uw dak zo snel mogelijk te herstellen. Daarom werken er bij ons uitsluitend ervaren dakdekkers, met verstand van zaken en alle benodigde kennis en kunde. Daarnaast werken wij alleen met het beste materiaal, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw dak weer echt in perfecte staat is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dakreparatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen op 0314 - 21 25 00 of het contactformulier invullen.

Stormschade voorkomen

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Als u er zeker van wilt zijn dat uw dak bestand is tegen een storm, doet u er goed aan om eens in de zoveel tijd een dakinspectie te laten uitvoeren. Het dak wordt dan gecontroleerd op mankementen en eventuele zwakke plekken worden direct hersteld. Zo voorkomt u stormschade!