Dakinspectie Doetinchem

Bent u op zoek naar een gerenommeerd dakdekkersbedrijf in Doetinchem voor een dakinspectie? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij Dakspecialist Vriezen B.V. bent u aan het juiste adres. Wij zijn als allround dakdekker in te schakelen voor alle mogelijke werkzaamheden aan uw dak, maar één van onze voornaamste klussen is het uitvoeren van dakinspecties en onderhoudswerk.

Het dak van uw woning bevindt zich op grote hoogte, daarom is het lastig om zwakke plekken of schades snel met het blote oog te bekijken. Als u een beroep doet op onze specialisten controleren wij uw dak op mankementen. Komen er zwakke plekken naar voren? Dan zorgen we uiteraard er zo snel mogelijk voor een dakreparatie. Zo voorkomt u lekkages of schade op een later moment in de toekomst.

Dakinspectie bij uw dakdekkersbedrijf

Twijfelt u over de huidige staat van uw dak? Dan staan wij graag voor u klaar. Wij bieden u een gratis dakinspectie en een gedegen advies over uw dakwerkzaamheden. Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid op de eerste plek. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij komen dan bij u langs om uw dak te inspecteren en stellen aan de hand daarvan een vrijblijvende prijsopgave op. Zo weet u precies welke werkzaamheden er moeten gebeuren. Veel daken moeten bijvoorbeeld voorzien worden van extra hemelwaterafvoeren. Dit kan problemen voorkomen bij hevige regenval.

U kunt ons altijd bellen op 0314 - 21 25 00.