Dakreiniging Doetinchem

Het dak is de natuurlijke beschermlaag van onze woning en tevens vaak het eerste onderdeel dat in het oog springt. Mocht een dak vol liggen mossen, algen en andere vuiligheid, dan geeft dat een onverzorgde en vieze uitstraling. Maar dat is nog niet het enige, want vuiligheid op het dak kan op de lange termijn zorgen voor schade en eventuele lekkage. Om dit tegen te gaan is een dakreiniging erg interessant. Hierbij ontmossen we het dak en zorgen ervoor dat het dak haar oorspronkelijke uitstraling terugkrijgt. Daarbij bezit het dak weer een hernieuwde ‘beschermende’ functie voor de woning.

Dakreiniging Doetinchem methoden

Mos en algen ketenen zich aan de dakpan en zorgen ervoor dat de pannen week worden. Hierdoor verzwakt de beschermende functie van het dak aanzienlijk. Op de lange termijn heeft dit gevolgen voor de levensduur van het dak. Een dakreiniging voorkomt deze ongemakken én zorgt ervoor dat u in de nabije toekomst niet met ongewenst hoge kosten voor dakreparatie– of herstel komt te zitten. Voor de reiniging van uw dak gebruiken we veelal een hogedrukspuit, al dan niet met lauw/warm water en reinigingsmiddelen. Wat doen we bij reiniging?

  • Ontmossen en verwijderen van overige vuiligheid
  • Het reinigen van de dakgoot; bladeren, mos en vuiligheid
  • Kleine complicaties op het dak worden direct meegenomen

Zo verzorgen de dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. een allround dakreiniging. Of en hoe we gebruik maken van een hogedrukspuit hangt af van het type dak. Reguliere dakpannen zijn berekend op deze hoge druk, terwijl shingles of oudere bitumineuze dakbedekkingen vaak mild onder handen worden genomen. Echter garanderen we hetzelfde resultaat; een dak die er weer als nieuw uit komt te zien.

Dak reinigen Doetinchem extra bescherming

Na de reiniging ziet uw dak er weer uit als nieuw. Om te voorkomen dat u binnen enkele jaren opnieuw een dakreiniging nodig hebt, zorgen we voor een effectieve beschermlaag op het dak middels impregneren of een coating. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat mos en algen zich minder snel hechten aan het dakoppervlak, waardoor het dak langer mooi blijft. Tevens zorgt dit uiteraard voor een versteviging van het dak.

Dakreiniging Doetinchem contact

Dakreiniging is zonder twijfel een preventief middel om eventuele problemen met uw dak te voorkomen. Ook geeft het uw dak een hernieuwde uitstraling en dat heeft een algeheel positief effect op uw woning. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dakreiniging? Neem dan contact op met Dakspecialist Vriezen B.V. of bel ons op 0314 - 21 25 00.