Dakisolatie Doetinchem

Dakisolatie is een goede investering. Met de stijgende energieprijzen bent u steeds meer kwijt om uw woning te verwarmen. Vanzelfsprekend gooit u niet graag geld weg. Dit is echter wel het geval als u in de koudere maanden van het jaar de verwarming aanzet, terwijl uw dak niet goed is geïsoleerd. De warmte vliegt dan letterlijk en figuurlijk zo door uw dak naar buiten, waardoor u meer en harder zult moeten stoken om uw woning aangenaam warm te krijgen. Een hoge energierekening is het onvermijdelijke gevolg hiervan!

Aangezien warmte stijgt zal de meeste warmte via het dak verloren gaan. Van alle opties om uw woning te isoleren is dakisolatie de eerste die u in overweging dient te nemen. Een schuin dak isoleren in Doetinchem kunt u laten doen door Dakspecialist Vriezen B.V..

Dakisolatie Doetinchem besparen

Steeds meer mensen die willen bezuinigen op hun energiekosten, kiezen er dan ook voor om op professionele wijze dakisolatie te laten plaatsen. Woont u in de regio Doetinchem en wilt u meer weten over de mogelijkheden van dakisolatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dakspecialist Vriezen B.V.. Wij helpen u om de energienota te drukken. Als dakdekker hebben wij 30 jaar ervaring met diverse vormen van dakisolatie, we informeren u daarom graag over de mogelijkheden en de voor- en nadelen.

Dakisolatie Doetinchem Rd Waarde

U heeft ervoor gekozen uw dak te laten isoleren. Daarmee bent u er nog niet: u moet beslissen welke isolatiewaarde u wilt gebruiken. Dit is de zogenaamde Rd-waarde. Deze geeft de capaciteit van een materiaal weer om warmte en kou te weren. Hoe hoger deze waarde is hoe beter de isolatiewaarde is. Onze dakdekkers kunnen u vertellen wat het verschil is waarde voor u zal betekenen.

Dakisolatie Doetinchem materiaal

Na het bepalen van de isolatiewaarde moet bepaald worden met welk materiaal er gewerkt gaat worden. Voor isolatie aan de binnenzijde is er keus uit onder andere steenwol, glaswol, PIR en EPS platen. Voor het aanbrengen van dakisolatie aan de buitenzijden valt de keus vaak op stijve isolatiepanelen zoals unidek platen en PIR platen met een OSB laag. De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. helpen u graag met het aanbrengen van dakisolatie aan de buitenzijde. Voor het isoleren van een plat dak of isoleren dakkapel schakelt u onze dakdekkers in.

Dakisolatie Doetinchem contact

Wilt u ook geld gaan besparen op uw energienota door de voordelen van dakisolatie? Neem dan contact op met de ervarenn dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V.. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0314 - 21 25 00 . Ook kunt u er voor kiezen om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.