Dakisolatie laten plaatsen in Doetinchem?

Vanzelfsprekend gooit u niet graag geld weg. Dit is echter wel het geval als u in de koudere maanden van het jaar de verwarming aanzet, terwijl uw dak niet goed is geïsoleerd. De warmte vliegt dan letterlijk en figuurlijk zo door uw dak naar buiten, waardoor u meer en harder zult moeten stoken om uw woning aangenaam warm te krijgen. Een hoge energierekening is het onvermijdelijke gevolg hiervan!

Steeds meer mensen die willen bezuinigen op hun energiekosten, kiezen er dan ook voor om op professionele wijze dakisolatie te laten plaatsen. Woont u in de regio Doetinchem en wilt u meer weten over de mogelijkheden van dakisolatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Roof Expert. Als dakdekker hebben wij 30 jaar ervaring met diverse vormen van dakisolatie, we informeren u daarom graag over de mogelijkheden, voor- en nadelen.

Verschillende vormen van isolatie

U heeft ervoor gekozen uw dak te laten isoleren. Daarmee bent u er nog niet: u moet beslissen of u uw dak aan de binnen- of buitenzijde wilt laten isoleren, welk materiaal geschikt is en wat de kosten zijn van de door u gekozen methode. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, vertellen onze dakdekkers u graag meer over het isoleren van platte daken en het isoleren van schuine daken. U kunt er ook voor kiezen uw dakkapel te laten isoleren.